Conferentie 2015 Spanning en Sensatie
De inschrijving is gesloten.

Kan je over water lopen? Wat gebeurt er in je lijf als je verliefd wordt? Hoe laat de zon een auto rijden?
Kom naar dé landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie voor het basisonderwijs op vrijdag 20 november. Leer hier hoe je inspeelt op kindervragen over zonne-energie, oppervlaktespanning, het heelal, verliefdheid, slangen en nog veel meer. Je hebt keuze uit 36 praktische workshops en inspirerende lezingen voor leerkrachten en directeuren. Durf je de uitdaging aan te gaan om seksuele voorlichting te geven in groep 3? Hoe kun je diervriendelijk proefjes doen met spinnen? Onderzoeken, ontdekken en ontwerpen is reuze spannend en sensationeel. Voor leerlingen, maar soms juist voor jezelf. Ga de uitdaging aan en laat jezelf inspireren en motiveren op de NWT-conferentie van Biologie Plus.

Ochtendspreker: Vanessa Evers, hoogleraar Robotica
Avondspreker: Anne Schulp, dino-expert en onderzoeker

Ruim 350 leerkrachten, directeuren, pabo-docenten en NME-ers bezochten vrijdag 20 november de 8e landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie SPANNING & SENSATIE van Biologie Plus. Geniet hierboven en op Facebook van de foto's!

Download hier de presentaties van de NWT-conferentie 2015
Download hier het programmaboek van de NWT-conferentie 2015 

Deze NWT-conferentie is mede mogelijk gemaakt door de Hanzehogeschool GroningenMekruphy GmbHGroenGelinktDuurzame scholen,Techniektalent.nuStichting Techniekpromotie en het Nederlands Instituut voor Biologie.