Conferentie 2024 Het ei van ColumbusConferentie 2024 Het ei van Columbus | 15e NWT-conferentie 2024 Het ei van Columbus - vrijdag 15 maart 2024 - Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee (3079)
HET EI VAN COLUMBUS – 15e Landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie – 15 maart 2024 Zuiderduin, Egmond aan Zee

 

Wil jij, net als Columbus, experimenteren en ontdekken?

De natuur experimenteert al miljoenen jaren, de techniek laat ons (meestal) niet in de steek en wetenschap verwondert. Een oplossing voor iets moeilijks is soms juist eenvoudig. Tenminste, dat lijkt zo, je moet het maar net zien. Dat is wat ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus ons ooit wilde meegeven, vandaar de uitdrukking ‘Het ei van Columbus’.


Kom 15 maart naar de 15e landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie die in het thema staat van Het ei van Columbus. Tijdens de meer dan 30 (buiten)workshops en een handvol interactieve lezingen krijg je een scheepsvracht vol ideeën en oplossingen om lekker praktisch aan de slag te gaan met je leerlingen. Zo stimuleer je ze met dezelfde open blik als Columbus de wereld te ontdekken. Alle ervaringen op deze goedgevulde dag, inclusief keynote van MacGyver-wetenschapper Rolf Hut, informatiemarkt en afsluitende borrel, zullen je zeker geen windeieren leggen! Maak er een heus uitje van en kom al op donderdag overnachten en doe mee met de gratis pubquiz met special guest Cristoffel Columbus.

 


Neem je collega’s mee en ga samen op ontdekkingsreis. Tot ziens op vrijdag 15 maart 2024 in Egmond aan Zee!

 • Schrijf je direct in via het inschrijfformulier
 • Vragen? Mail naar Katja van Dalen (vandalen@nibi.nl)!
 • Wil je op de informatiemarkt staan? Mail dan naar Leen van den Oever (vandenoever@nibi.nl).
 • Kosten: 129 euro (exclusief overnachting). Toeslag voor overnachting is 95 euro (1-persoonskamer) of 65 euro p.p. (2-persoonskamer), toeslag dinerbuffet op donderdag is 37,50 inclusief 2 drankjes en koffie/thee. 
 • Locatie: Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee
 • Datum: Vrijdag 15 maart 2024, start 9 uur einde 17:30 uur
 • Zie de Algemene Voorwaarden voor de annuleringsvoorwaarden voor NIBI conferenties.

 

De conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: Centrum JongerenCommunicatie Chemie, Wetenschapsknooppunten, pabodocentennetwerk N&T.


Mede mogelijk gemaakt door onze partners: C3, wetenschapsknooppunten, pabodocentennetwerk N&T


 • 15e NWT-conferentie 2024 Het ei van Columbus - vrijdag 15 maart 2024 - Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee
  15e NWT-conferentie 2024 Het ei van Columbus - vrijdag 15 maart 2024 - Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee
 • Mede mogelijk gemaakt door onze partners: Centrum JongerenCommunicatie Chemie, wetenschapsknooppunten en het pabodocentennetwerk N&T
  Mede mogelijk gemaakt door onze partners: Centrum JongerenCommunicatie Chemie, wetenschapsknooppunten en het pabodocentennetwerk N&T
 • MacGyver-wetenschapper Rolf Hut houdt een pleidooi voor knutselen en experimenteren (Foto: Sem Rentmeester)
  MacGyver-wetenschapper Rolf Hut houdt een pleidooi voor knutselen en experimenteren (Foto: Sem Rentmeester)