Conferentie 2023 Laat naar je KijkenZet 10 maart 2023 maar alvast in je agenda, want dan is het zo ver: alweer de veertiende editie van onze Natuur, Wetenschap en Techniek-conferentie! Deze keer verlaten we De Werelt in Lunteren en verhuizen we naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee voor een bomvolle dag met het thema Laat naar je kijken. Leer tijdens een van de vele workshops en lezingen verder te kijken dan je neus lang is, de individuele talenten van je leerlingen in de schijnwerpers te zetten en dat te zien wat met het blote oog onzichtbaar is. We gaan aan de slag met fotografie, tekenen, de ruimte, en nog veel meer. In de pauze kijk je je ogen uit op de informatiemarkt die uitpuilt van de educatieve inspiratie. Bij terugkomst van deze geweldige dag geef je je collega’s zeker het nakijken met jouw verdiepte kennis over NWT-onderwijs.

 

Meer weten over onze conferenties? Kijk hier voor een verslag van de afgelopen editie en kijk hier voor een video-impressie van een eerdere conferentie. In onze besloten Facebookgroep en op Instagram delen we regelmatig updates.

 

We zijn op dit moment bezig met het opzetten van een mooi, compleet programma. Wil jij graag een workshop of interactieve lezing organiseren binnen het thema, mail dan naar keessen@nibi.nl voor de mogelijkheden. Interesse in een plekje op de (ook weer ouderwets uitgebreide) informatiemarkt? Mail dan naar vandenoever@nibi.nl.