Conferentie 2023 Laat naar je Kijken
Zet 10 maart 2023 maar alvast in je agenda, want dan is het zo ver: alweer de veertiende editie van onze Natuur, Wetenschap en Techniek-conferentie! Deze keer verlaten we De Werelt in Lunteren en verhuizen we naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee voor een bomvolle dag met het thema Laat naar je kijken. Leer tijdens een van de vele workshops en lezingen verder te kijken dan je neus lang is, de individuele talenten van je leerlingen in de schijnwerpers te zetten en dat te zien wat met het blote oog onzichtbaar is. We openen het programma met een lezing van niemand minder dan vlog- en tv-bioloog Hilmar Derksen. Hilmar laat met zijn vlogs op zijn kanaal BioVlogWild iedereen kennismaken met de prachtige wereld van de biologie, zowel boven als onder water. Zijn geweldige presenteertalent leidde uiteindelijk tot de miniserie Koppie Onder op NPO Zapp. Hij vertelt ons alles over de wondere onderwaterwereld en hoe je daar, door met aandacht te kijken, net zo hard voor valt als hijzelf. Daarna kun je in een driedelig programma jouw drie favoriete workshops en lezingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop boekselen, aan de slag met drones, fotografie, jutten op het strand, werken met Augmented Reality, microscopie, en nog veel, héél veel meer. In de pauze kijk je je ogen uit op de informatiemarkt die uitpuilt van de educatieve inspiratie. Bij terugkomst van deze geweldige dag geef je je collega’s zeker het nakijken met jouw verdiepte kennis over NWT-onderwijs.

 

Inschrijven kan vanaf maandag 10 oktober! Weten welke workshops en lezingen we allemaal vor je in petto hebben? Bekijk hier de programmakrant.

 

Meer weten over onze conferenties? Kijk hier voor een verslag van de afgelopen editie en kijk hier voor een video-impressie van een eerdere conferentie. In onze besloten Facebookgroep en op Instagram delen we regelmatig updates.

 

Interesse in een plekje op de (weer ouderwets uitgebreide) informatiemarkt? Mail dan naar vandenoever@nibi.nl.

 

Enkele van onze workshopgevers: