Meld je aan voor de 'Kom In Beweging!'-challenge

Natuurnieuws
Meld je aan voor de 'Kom In Beweging!'-challenge

Helaas is de NWT-conferentie van dit jaar uitgesteld tot 2021, maar niet getreurd! Voor dit jaar hebben we een leuk alternatief. De challenge is een creatieve buiten-scharrel-fotospeurtocht met een waslijst aan creatieve, inspirerende en (inter)actieve doe-opdrachten, zowel binnen als buiten. Het resultaat van de opdrachten stuur je door met behulp van je smartphone. Voer zoveel mogelijk opdrachten uit om de meeste punten te verdienen en zo leuke prijzen te winnen!


De spelregels

1. Meld je voor woensdagmiddag 16:00 uur aan (zie details hieronder bij aanmelden).

2. Je ontvangt voor vrijdagochtend 10:00 uur per mail een code om mee te doen met het spel.

3. Hiervoor moet je de GooseChase-app op je smartphone downloaden via de Google Playstore (Android) of de App Store (iPhone).

4. Je mag individueel spelen of een team maken van maximaal 4 personen.

5. Je kunt spelen van vrijdag 13 november 10:00 uur tot en met zaterdag 14 november 14:00 uur.

6. Scoor zoveel mogelijk punten door zoveel mogelijk opdrachten te maken.

7. Voor elke opdracht krijg je punten. Let op: de jury (het conferentiecomité) kan hier invloed op uitoefenen…

8. De personen of groepjes met de meeste punten winnen een van onze leuke prijzen!

 

 

De prijzen

Voor de fanatiekste deelnemers die de meeste opdrachten weten te volbrengen hebben we verschillende prijzen, voor jezelf of voor in de klas!

De 1e prijs is een exemplaar van Alle kinderen naar buiten! Het Grote Natuuractiviteitenboek van Marieke Dijksman. Met behulp van dit boek kan jouw klas (of je gezin) lekker actief leren in de buitenlucht!

De 2e prijsis een exemplaar van het Techniek-doeboekvan Stichting techniekpromotie, een boek vol met leuke technische proefjes om met je leerlingen uit te voeren.

De 3e prijs is een OrgaanTwisterspel voor in de klas.

De 4e prijs is een doos met tien keer Plassen over kwallenbeten – Biologische lariekoek ontleed. Wie weet hoeveel fabels jíj gelooft! We geven drie dozen weg.

De 5e prijs is een exemplaar van het spel IQ fit – het is immers ook belangrijk om naast je lichaam ook je brein fit te houden…

 

Aanmelden

Meld je voor woensdagmiddag 11 november 16:00 uur aan door deze mail te beantwoorden. Geef hierbij aan of je individueel speelt of per team